Nogometni klub Slaven Belupo i Car Fleet Management potpisali sponzorski ugovor

21.09.2018.


Nogometni klub Slaven Belupo i Car Fleet Management danas su potpisali sponzorski ugovor. Ugovor su u prostorijama našeg kluba potpisali direktor Slavena Zvonimir Šimunović i predsjednik uprave Car Fleet Managementa Marsel Žanpera. Slaven će tako idućih godinu dana za svoje potrebe koristiti automobil Ford Mondeo.

– Drago mi je da su ljudi iz Car Fleet Managementa prepoznali Slaven Belupo kao ozbiljan klub i potencijal za suradnju. Siguran sam da je ova prva godina tek početak i da ćemo u budućnosti istu tu suradnju obogatiti i poboljšati. Prijateljima iz Car Fleet Managementa veliko hvala i dobrodošli u klub – poručio je Zvonimir Šimunović.

Zadovoljstvo je obostrano.

– Naša misija je pružiti tržištu potpunu i kvalitetnu uslugu upravljanja voznim parkovima kompanija u regiji te implementiranjem svih stečenih iskustava i kontinuiranim održivim razvojem i unapređenjem kvalitete i volumena usluga zadovoljstvo naših klijenata držati stalno na najvišem nivou. Iznimno nam je drago što smo sklopili ovaj sponzorski ugovor s jednim tako renomiranim klubom kao što je Slaven Belupo. Veselimo se zajedničkoj suradnji i u budućnosti, a, naravno, Slavenu želimo puno sportske sreće ove sezone – rekao nam je član uprave Car Fleet Managementa Mladen Herceg.