Nogometaši Slaven Belupa vratili se treninzima i startali s pripremama za Goricu

05.02.2019.


Nogometaši Slaven Belupa danas su odradili dva treninga i tako startali s pripremama za subotnju utakmicu protiv Gorice. Nakon jučerašnjeg slobodnog dana, pod vodstvom trenera Ivice Sertića i njegovog stručnog stožera, ujutro su odradili aktivacijski trening, dok je popodne bilo rezervirano za jaki 90-minutni program. Sve je podređeno subotnjoj utakmici kako bi ju Slavenaši dočekali u potpunosti spremni.

– Prvi dio tjedna nakon utakmice s Istrom bio je rezerviran za osvježavanje momčadi jer ne smijemo zaboraviti da smo i prošle srijede igrali s Rijekom. Današnjim popodnevnim treningom ušli smo u drugu fazu tjedna u kojoj ćemo biti u potpunosti koncentrirani na pripremu za subotnju utakmicu s Goricom. Učinit ćemo sve da momčad i fizički i psihički pripremimo kako bismo ostvarili cilj u toj utakmici, a to su sva tri boda – rekao je kondicijski trener Luka Bašić.

Podsjetimo, subotnja utakmica između Slaven Belupa i Gorice igrat će se s početkom u 15 sati. Blagajne će se otvoriti dva sata ranije, a ulaznice će se prodavati po 20 i 30 kuna.