Nogometaši Slaven Belupa vratili se momčadskim treninzima

11.05.2020.


Nogometaši Slaven Belupa danas su krenuli s momčadskim treninzima na pomoćnom terenu korivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš. Uoči samog početka, tehnički direktor kluba Robert Kerovec uputio je igrače i stručni stožer o mjerama kojih se moraju pridržavati uoči, za vrijeme i nakon dolaska na stadion. Između ostalog, i dalje će se mjeriti temperatura svakog igrača, neće se koristiti svlačionice te će se obavezno dezinficirati ruke, lopte i svi potrebni rekviziti.

Pod vodstvom trenera Tomislava Stipića, Slavenaši su danas odradili tehničko-taktički trening u trajanju od 80 minuta, a sutra su na programu jutarnji i popodnevni trening.

– Lijep je osjećaj ponovno okupiti sve igrače na terenu. Drago mi je što su svi zdravi i spremni za rad. Na nama, stručnom stožeru, je zadatak da doziramo svakog od njih kako ne bi zbog prevelike želje i motiviranosti došli do neželjenih problema. Sretni smo i jer znamo datum odigravanja Kupa. Osjećaj je to koji nam daje fokus na rad i pripremu – rekao je trener Stipić.