Nogometaši Slaven Belupa startali s pripremama za proljetni dio sezone

03.01.2024.


Nogometaši Slaven Belupa danas su, pod vodstvom trenera Ferenčine i njegovog stručnog stožera, startali s pripremama za proljetni dio aktualne sezone. Našem strategu odazvalo se 28 igrača, svi na koje računa osim viroznog Boseca i Ortiza koji se momčadi priključuje u petak.

Slavenaši će prvi dio priprema, do 9. siječnja odraditi u Koprivnici, a zatim sele u Medulin gdje će trenirati do 20. siječnja. U Koprivnici će uglavnom raditi na fizičkoj spremi, na terenima Gradskog stadiona Ivan Kušek -Apaš i Gradskim bazenima Cerine, dok će u drugom dijelu priprema fokus biti na prijateljskim utakmicama.

Naša će momčad u Medulinu odmjeriti snage s austrijskim drugoligašem Kapfenbergom 10. siječnja, sa crnogorskim prvoligašem Rudarom tri dana kasnije te s Lokomotivom 16. siječnja. Sve tri utakmice igrat će se u sklopu medulinskog prijateljskog turnira s početkom u 11 sati. Četvrtu, i posljednju, prijateljsku utakmicu igrat će za plasman s jednom od četiri momčadi iz druge grupe 19. ili 20. siječnja. Mogući protivnici su Istra 1961, Varaždin, Gorica ili beogradski Radnički.

Podsjetimo, utakmica 20. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Varaždina i Slaven Belupa igrat će se 26.1. s početkom u 17 sati.

Popis igrača:

VRATARI: Matija Jesenović, Antun Marković, Ivan Sušak, Ivan Čović.

BRANIČI: Marko Martinaga, Bujar Pllana, Tomislav Božić, Luka Ćurković, Filip Krušelj, Filip Hlevnjak, Daniel Štefulj, Vinko Međimorec, Antonio Bosec, Marco Boras, Erik Riđan (junior), Zvonimir Katalinić (junior).

VEZNI: Benedik Mioč, Ivan Lepinjica, Adrian Liber, Mihail Caimacov, Michael Agbekpornu, Tomaž Brdik (junior).

NAPADAČI: Matej Šakota, Arbër Hoxha, Samuel Bakia Nongoh, Tomislav Štrkalj, Dilan Ortiz, Adriano Jagušić (junior), Uroš Mrdaković (junior), Frano Vlašić (junior).