Nogometaši Slaven Belupa Podravkašicama i Podravkašima dijelili karte za subotnju utakmicu

30.08.2018.


Najveći sponzor Nogometnog kluba Slaven Belupo, hrvatski i koprivnički prehrambeni div Podravka svojim je djelatnicima osigurala karte za subotnju utakmicu protiv splitskog Hajduka koja će se igrati u subotu s početkom u 18:30 na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš. Podravkašicama i Podravkašima karte su, u suradnji glavnog sponzora i našeg kluba, dijelili nogometaši Slaven Belupa. Odlično raspoloženi igrači podijelili su cijeli kontingent karata, a sve skupa razveselila ih je velika želja okupljenih za dolaskom na subotnju utakmicu.

– Očekivali smo da će biti interes za utakmicu protiv Hajduka, ali nismo očekivali da će biti baš ovako. Svi okupljeni zaželjeli su nam sreću, a na nama je da damo zadnji atom snage da dođemo do sva tri boda. Veseli nas veliki interes i nadamo se punom stadionu u subotu jer nema ljepšeg nego igrati u odličnoj atmosferi – rekao je Vinko Međimorec.

Prilikom dolaska na utakmicu, sve navijače očekuju Lino i Kviki koji će dijeliti prigodne proizvode, a za one najsretnije koji dobiju proizvod s posebnom oznakom, Slaven Belupo je pripremio svoje majice. Osim dobrog nogometa, očekuje vas degustacija muffina s novom Lino Ladom Gold. Dođite i podržite dečke, budite dio nove nogometne priče.