Nogometaši Slaven Belupa odradili još jedan jaki trening, sutra prijateljska utakmica protiv Kaposvara

27.06.2019.


Nogometaši Slaven Belupa jutros su odradili još jedan naporan trening pod paskom trenera Ivice Sertića i njegovog stručnog stožera. Više od 90 minuta marljivo su radili Slavenaši na pomoćnom terenu Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš. Popodne naše nogometaše čeka još jedan trening, a poslije sutrašnjeg jutarnjeg zaputit će se u Mađarsku gdje će u Kaposvaru protiv istoimenog domaćina igrati prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za iduću sezonu. Pomoćni trener Vedran Purić i više je nego zadovoljan kako rade Slavenaši, a istaknuo je kako se svi zajedno vesele sutrašnjem susretu.

– Momci stvarno rade odlično, maksimalno su koncentrirani i odrađuju sve što im je zadano. Sutra nam je prva priprema utakmica koju igrači jedva čekaju kako bi se krenuli dokazivati na terenu, a samim time i nametati za prvu momčad. Iako ćemo igrati protiv dobrog i kvalitetnog protivnika i iako će umor biti prisutan, stručni stožer će od prve pripremne utakmice tražiti pobjede kako bismo svi zajedno stvorili pobjednički mentalitet potreban za novo prvenstvo. Priliku u sutrašnjoj utakmici dobit će svi igrači – rekao je Purić.

Sutrašnja utakmica između Kaposvara i Slaven Belupa igrat će se s početkom u 18 sati. Vikend, subota i nedjelja, bit će slobodan za naše nogometaše, a u ponedjeljak će se cijela momčad zaputiti u Sloveniju na drugi dio priprema.