NOGOMET, ZABAVA I ODLIČNA ATMOSFERA 15. Special Power League održan u Koprivnici

28.08.2022.


Sportska udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” i Nogometni klub Slaven Belupo ovog su vikenda bili domaćini 15. turnira Special Power League, natjecanja u nogometu za osobe s teškoćama u razvoju. Ideja ovog hvalevrijednog projekta jest motiviranje djece s teškoćama u razvoju (psihička oštećenja, tjelesna oštećenja, socijalno ugroženi, manjine itd.) da se kroz sport aktivno integriraju u društvo.

Ukupno su na turniru sudjelovale četiri ekipe. Uz našu, svoje su nogometne vještine pokazale i momčadi HNK Hajduk, NK Istra 1961 i NŠ Međimurje – Čakovec. Turnir su prigodnim riječima otvorili koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i dopredsjednik Slaven Belupa Goran Međurečan.

– Iznimna mi je čast i veliko zadovoljstvo što je Slaven Belupo dio ovog zaista hvalevrijedanog projekta. Nadam se da ćemo vam danas biti odlični domaćini i da ćete svi zajedno uživati u Koprivnici. Osjećajte se kao kod kuće i pokažite na terenu sve što znate. Sretno! – rekao je dopredsjednik Slaven Belupa na otvaranju turnira.

Poklone svim sudionicima u ime Nogometnog kluba Slaven Belupo podijelili su naši prvotimci Tomislav Božić, Mateo Kocijan i Filip Hlevnjak. Dan su obilježili odlična atmosfera, puno smijeha i zabava. Čestitamo svima na sudjelovanju, bilo je pravo zadovoljstvo biti domaćin ovakvom turniru i jedva čekamo novo druženje.