Nogomet, zabava i druženje u OŠ Braća Radić

19.12.2022.


Nogometaši Slaven Belupa Nikola Jambor, Filip Hlevnjak, Ante Crnac, Mateo Kocijan i Marko Martinaga i trener Zoran Zekić danas su proveli zanimljiv i uzbudljiv dan u koprivničkoj Osnovnoj školi “Braća Radić”. Rado su se odazvali na poziv učiteljice 4.D razreda Renate Blažinec i njezinih učenika. Nakon lijepog dočeka u razredu, Radićevci i Slavenaši zagrijali su se napetom partijom graničara, a onda su druženje začinili uzbudljivom malonogometnom utakmicom.

Na kraju su naši nogometaši ispunili želju školarcima te se fotografirali s njima i podijelili im autograme uz obećanje da će ponovno doći u njihove klupe.

– Uvijek nam je drago odazvati se na ovakve pozive. I mi smo bili ‘Nemčići’, ‘Radići’ i ‘Esteri’ i jedva čekali da možemo zaigrati nogomet sa Slavenašima, a nema boljeg osjećaja kada te djeca iz tvog grada prepoznaju i govore da će doći na utakmicu i navijati za nas. Lijepo je vidjeti da su dečki i cure zainteresirani za sport jer ih on odgaja i socijalizira, a ako budu uporni i ako će imati sreće možda im neki sport bude i profesija – rekao je Nikola Jambor.

Red nogometa, red zabave i red druženja… Sve u svemu, prekrasan dan u OŠ “Braća Radić”.