NK VARTEKS – NK SLAVEN BELUPO 0:0

17.02.2007.Sastav NK Slaven Belupo

Nikoloski, Poldrugač, Kristić, Radeljić, Bodrušić, Posavec, Sopić, Mumlek (od 75. Poljak), Bošnjak, Zahora (od 90. Jambrušić -), Vručina (od 73. Dodik)

Trener: Elvis Scoria

Sastav NK Varteks

Mađarić, Lučić, Ipša, Ivančić, Melnjak, Ćaćić, Mujanović (od 75. Kardum), Šafarić, Golik (od 83. G. Vuk), Semler (od 74. Brezovec), Novinić

Trener: Zlatko Dalić

Suci

Glavni sudac: Igor Križarić (Čakovec)

Pomoćni suci: Borut Križarić (Čakovec) i Darko Jambrović (Goričan)

Golovi

Žuti kartoni

Zahora (7), Bošnjak (17), Mumlek (25), Mujanović (36), Poldrugač (40), Posavec (59), Šafarić (80)

Crveni kartoni

Gledatelja

2000

Izvještaj sa utakmice

Naša momčad osvojila je bod na proljetnoj premijeri s Varteksom u Varaždinu. Slaven Belupo se od početka postavio konkretnije i u nekoliko navrata zaprijetio domaćem vrataru. Već u 7. minuti Zahora je srušen pred vratima Varteksa, no sudac je to ocijenio kao simuliranje. U opasnoj akciji Slavena u 16. minuti Vručina je poslužio Mumleka, čiji je udarac blokiran, a odbijena lopta dolazi do Bošnjaka, čiji je udarac obranio Mađarić. Mumlek je u 23. minuti tukao iz slobodnog udarca iz daljine, malo pored gola. U 29. minuti Ipša pogrešno dodaje loptu Vručini, koji ulazi u kazneni prostor i tuče pored gola. Opet je Vručina na sceni u 31. minuti, ali tuče preko gola. Prvo poluvrijeme zaključio je u 43. minuti Mumlek, udarcem preko grede.

U 48. minuti Golik je u kaznenom prostoru uposlio Novinića, koji tuče ravno u vratara.. Šafarić je u 63. minuti tukao iznad gola, a u 71. minuti Lučić iz slobodnog udarca pogađa vratnicu.