NK SLOGA – NK SLAVEN BELUPO 1:6

25.06.2010.


SLOGA: Gregurić, Pakasin, Kumek, Galinec, Keser, Mihelčić, Halavuk, Bartolović, Posavec, Sabljo, Bartolić (još su igrali: Gregl, Pancer, Hrenić, Šajković, Sremec, Kos, Mijatović).

Trener: Martin Kučina.

SLAVEN BELUPO: Bulić, Purić, Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu, Gregurina, Vojnović, Delić, Mujanović, Poredski (još su igrali: Nurković, Geng, Bubnjić, Marčić, Šestak, Labudović, Poldrugač, Bagarić, Lefelman, Milardović, Papa, Jakšinić, Bušić, Tepurić, Horvatinović).

Trener: Mile Petković.

Strijelci: 1:0 Bartolić (13), 1:1 Sabljo (15-ag), 1:2 Poredski (20), 1:3 Mujanović (24), 1:4 Mujanović (28), 1:5 Bušić (79), 1:6 Bušić (90).
Sudac: Mario Jakšić (Koprivnica)
Gledatelja: 350

U sklopu priprema za novu prvenstvenu sezonu, Slaven Belupo je u Koprivničkom Ivancu u povodu Dana općine odigrao prvu prijateljsku utakmicu, a suparnik mu je bio hrvatski četvrtoligaš Sloga. Domaćini su prvi došli u vodstvo pogotkom brzonogog Bartolića u 13. minuti, koji je iskoristio grešku obrane farmaceuta za 1:0. No, dvije minute kasnije Sabljo je nakon ubačaja Marasa pogodio vlastitu mrežu.
Slaven Belupo je zatim ubacio u veću brzinu i ubrzo došao do uvjerljive prednosti. Prvo je Poredski pogodio za 1:2, a zatim je Mujanović sa dva pogotka povisio na 1:4.
U nastavku je trener Petković promijenio kompletnu momčad, a u igru je ušlo i nekoliko juniora. U završnici susreta Bušić je s dva pogotka postavio konačni rezultat – 1:6.
Slaven Belupo je danas ujutro otputovao na petodnevne pripreme u Zreče.