NK SLAVEN BELUPO – NK ZELINA 1:1

28.01.2010.


SLAVEN BELUPO: Pelin, Marčić, Kokalović, Rogulj, Maras, Poldrugač, Nynkeu, Purić, Jakšinić, Čaval, Poredski (drugo poluvrijeme): Rodić, Ledinski, Sabol, Bubnjić, Leferman, Šafarić, Papa, Posavec, Delić, Tepurić, Poredski

Trener: Zlatko Dalić

NK ZELINA:Galović, Vrdoljak, Bingula, Juroš, A. Cetina, Tabi, V. Cetina, Gavrić, Suskovic, Rac, Guja (još su igrali: Đurđek, Sošo, Šibenik, Lukić, Ćorić, Zmazek, Filipović

Trener: Srećko Lušić

Sudac: Jakišić. Pomoćnici: Juriša i Polančec (svi Koprivnica)

Strijelci: 1:0 – Posavec (18), 1:1 – Guja (56)

I u prijateljskom susretu s trećeligašem Zelinom trener Slavena Belupa Zlatko Dalić dao je prigodu za igru svim raspoloživim snagama, osim ozlijeđenom Vojnoviću, Vručini, Juriću i Gregurini.
Prvi su u vodstvo došli Farmaceuti pogotkom Poldrugača, koji je u 18 minuti snažnim udarcem s 20 metara svladao gostujućeg vratara. U nastavku susreta Slaven je istrčao s novim sastavom koji se predstavio u slabijem izdanju, što je trećeligaš iz Zeline iskoristio i pogotkom Guje postavio konačni rezultat – 1:1.
Slaven Belupo u petak prije podne odlazi na pripreme u tursku Antaliju, gdje će odigrati četiri vrlo jake prijateljske utakmice na kojima će trener Dalić iskristalizirati najbolju jedanaestoricu za proljetno prvoligaško prvenstvo.