NK SLAVEN BELUPO – NK VRBOVEC 4:0

26.01.2010.


SLAVEN BELUPO: Rodić, Marčić, Kokalović, Rogulj, Maras, Purić, Šafarić, Posavec, Čaval, Tepurić, Vručina (drugo poluvrijeme: Pelin, Ledinski Sabol, Bubnjić, Leferman, Poldrugač, Jakšinić, Nynkeu, Delić, Poredski, Papa

Trener: Zlatko Dalić

VRBOVEC:Talaja, Hasnek, Kolar, Kelčić, Mrzlečki, Zanić, Bradić, Kuburić, Jelić, Lalaić, Trgovčević (još su igrali: Uremović, Fulir, Božić, Horvatić, Malek, Medverec)

Trener: Tomica Pisačić

Sudac: Šimčić. Pomoćnici: Havaić i Novak (svi Koprivnica)

Strijelci: 1:0 – Vručina (36), 2:0 – Posavec (45), 3:0 – Jakšinić (56), 4:0 – Delić (63 – 11 m)

Izvješće:

Po vrlo hladnom vremenu Slaven Belupo je u utorak u prijateljskoj utakmicu ugostio trećeligaša Vrbovca i pobijedio 4:0.
Nakon nekoliko propuštenih prigoda Farmaceuti su došli u vodstvo pogotkom Vručine u 36. minuti nakon asistencije Čavala, koji je s lijeve strane loptu ubacio pred vrata Vrbovčana, a najbolji koprivnički napadač sigurno je poslao u mrežu. U posljednjoj minuti prvog dijela Maras je probio lijevu stranu obrane Vrbovca, odlično uposlio Posavca koji je povisio na 2:0.
U drugi dio susreta krenula je nova jedanaestorica Slavena Belupa među kojima su bili juniori: Bubnjić, Ledinski, Sabol i Leferman, koji su se vrlo dobro uklopili u momčad. Na povećanje vodstva Farmaceuta nije se dugo čekalo, jer je nakon vrlo dobrog prodora Delića siguran realizator bio Jakšinić za 3:0. Konačni rezultat, 4:0, postavio je Delić udarcem s 11 metara u 63. minuti, nakon što je bio srušen u kaznenom prostoru Vrbovčana.
Faramaceuti će u četvrtak na igralištu s umjetnom travom gradskog stadiona ugostiti Zelinu, također hrvatskog trećeligaša, a utakmica počinje u 14 sati.