NK SLAVEN BELUPO – NK PODRAVINA 7:0

16.01.2013.


SLAVEN BELUPO: Pelin (od 30. Marković, od 65. Rodić), Tucaković, Senić (od 46. Pranjić), Grgić (od 46. Takač), Maras (od 46. Geng), Purić (od 46. Herent), Čanađija (od 46. Glavica), Bukovac (od 46. Maretić), Bubnjić, Šaban (od 46. Novinić), Jelavić (od 46. Delić).

Trener: Roy Ferenčina.

PODRAVINA: Bešenić, Vađunec, Pomper, Milas, Valjak, Kosir, Hokjski, Tandarek, Bublić, Čižmešija, Holi (još su igrali: Kovačić, Žmuk, Kraus, Orehovec, Horvat, Hanc, Jadanić, Vulović, Pajtak).

Trener: Damir Maretić.

Strijelci: 1:0 – Šaban (6), 2:0 – Jelavić (17), 3:0 – Jelavić (28), 4:0 – Maretić (49), 5:0 – Tucaković (57), 6:0 – Glavica (64), 7:0 – Maretić (81).

Sudac: Šimčić. Pomoćnici: Dević i Novak (svi iz Koprivnice).

U drugoj prijateljskoj provjeri u sklopu zimskih priprema Slaven Belupo se sastao s trećeligašem Podravinom iz Ludbrega i pobijedio 7:0. Utakmica je odigrana na igralištu s umjetnom travom s koje su uz velike napore snijeg očistili djelatnici za održavanje terena na Gradskom stadionu, uz pomoć strojeva iz Komunalca i Kominga.
I na ovom ogledu, kao i prije četiri dana u susretu s Bjelovarom trener Ferenčina je koristio sve raspoložive snage, osim igrača koji su još uvijek ozlijeđeni ili su oporavljenici.
Farmaceuti su se predstavili u dobrom izdanju, a svih sedam pogodaka postigli su iz lijepo izrađenih akcija.
Po dva gola dali su novopridošli Mario Jelavić i Juraj Maretić koji je bio na posudbi u sinjskom Junaku, a po jedan: Šaban, Tucaković i Glavica.
Zadovoljan sam prikazanom igrom svih igrača koji su nastupili i vidljivo je da smo ovih desetak dana dobro radili, iako nam posljednjih dana vremenske prilike nisu bile naklonjene – kratko je rekao nakon utakmice trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.
Slaven Belupo bi sljedeću prijateljsku utakmicu trebao igrati u subotu s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem, ako će to dozvoliti vremenske prilike. Susret je zakazan za 12 sati.