NK SLAVEN BELUPO – NK LUČKO 3:0

19.07.2010.


SLAVEN BELUPO: Nurković, Marčić, Labudović (od 70. Šestak), Poldrugač (od 79. Zeba), Bagarić (od 73. Lefelman), Nynkeu, Papa, Jakšinić (od 70. Marčinković), Delić, Poredski (od 73. Bartolić), Tepurić

Trener: Mile Petković

LUČKO: Kovačić, Hovarak, Čunčić, Janković, Rendulić, Mehmedagić, Blagojević, Džaja, Rak, Lončar, Fuček (još su igrali: Maras, Petrak, Rončević, Bošnjak, Deak, Chan)

Trener: Dražen Biškup

Sudac: Pajtak. Pomoćnici: I. i B. Šmrček (svi Ludbreg)

Strijelci: 1:0 – tepurić (4), 2:0 – Poredski (54), 3:0 – Bagarić (63)

Stadion Podravine (Ludbreg)

Gledatelja: 200

U povodu 80. obljetnice Dinama iz Apatije na stadionu Podravine u Ludbregu u prijateljskom susretu sastali su se prvoligaš Slaven Belupo i drugoligaš Lučko. Iako je trener Mile Petković izveo pričuvni sastav pobijedili su farmaceuti s 3:0, a pogotke su postigli Tepurić, Poredski i Bagarić.
Naša momčad došla je u vodstvo već u 4. minuti kada je u kaznenom prostoru Zagrepčana srušen Tepurić. Najstrožu kaznu izveo je Bagarić, ali je vratar Kovačić obranio njegov udarac, da bi odbijenu loptu Tepurić poslao u mrežu – 1:0.
U drugom dijelu susreta Labudović je asistirao Poredskom za 2:0, a u 63. minuti konačni rezultat – 3:0 postavio Bagarić nakon ubačaja Pape.
Slaven Belupo je imao znatno više od igre i njegova pobjeda je mogla biti još uvjerljivija. Bila je to posljednja provjera farmaceuta uoči novog prvenstva koje počinje sljedeće subote.