NK SLAVEN BELUPO – NK KOPRIVNICA 3:1

03.02.2014.


SLAVEN BELUPO: Picak (od 65. Marković), Pavlović (od 65. Z. Šarlija), Pranjić, Edson, Melnjak, Gregurina, Roskam, Rak, Celiščak, Glavica, Novinić (od 80. Arap).

Trener: Mladen Frančić.

KOPRIVNICA: Kemenović, Tucaković, Senić, Brzoja, Šimunić, Takač, Herent, Martinčić, Jambor, Horvatinović, Haračić (još su igrali: K. Jambrušić, Bukovac, Maljak, Skrivanich, Strajnić, Đurec, Dodlek).

Trener: Goran Mikolaj.

Strijelci: 1:0 – Rak (29), 1:1 – K. Jambrušić (60), 2:1 – Celiščak (81), 3:1 – Glavica (86).

Sudac: Molvarec (Ferdinandovac). Pomoćnici: Fazlić i Punčec (obojica iz Koprivnice).

Na pomoćnom travnjaku Podravca u Virju,koji je bio blatnjav i težak za igru, kombinirana momčad Slavena Belupa odigrala je prijateljsku utakmicu s trećeligašem Koprivnicom i pobijedila 3:1.

Farmaceuti su došli u vodstvo pogotkom Raka u 29. minuti koji je snažnim udarcem s 20 metara svladao vratar Kemenovića, a još dvije vrlo dobre prigode propustili su realizirat Glavica i Novinić.

U nastavku susreta Slaven Belupo je i dalje imao više od igre, ali je Koprivnica iz jednog protunapada u 60. minuti uspjela izjednačiti pogotkom Krune Jambrušića za 1:1.

U završnici utakmice farmaceuti postižu još dva pogotka. Prvo se Celiščak u 81. minuti vrlo dobro snašao pred vratima Koprivnice za 2:1, a pet minuta kasnije Glavica je bio strijelac za konačnih 3:1.