NK SLAVEN BELUPO – NK KOPER 2:0

08.07.2012.


Slaven Belupo je pobjednik memorijalnog turnira u Ruščici kraj Slavonskog Broda na kojem su još sudjelovali vinkovačka Cibalia, slovenski Koper i tuzlanska Sloboda.

Nakon što su farmaceuti u subotu pobijedili Slobodu (1:0) a Koper sastav Cibalie (3:0), u susretu za prvo mjesto Slaven Belupo je večeras bio bolji od Kopera kojega je svladao s 2:0 i postao pobjednik memorijala Zvonko Mikolčević.

Vodeći pogodak za našu momčad postigao je Kokalović već u 7. minuti utakmice, dok je na 2:0 povisio Bušić u šest minuta prije kraja prvog dijela igre. U prvih 45 minuta Slaven Belupo je bio uvjerljivo bolji i znatno više pokazao od slovenskog prvoligaša, kojeg vodi bivši trener našeg kluba Milivoj Bračun.

U drugom poluvremenu farmaceuti su također imali više od igre te još nekoliko stopostotnih prigoda, ali je mreža slovenskog prvoligaša ostala netaknuta.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Elvis Kokalović, a najboljeg vratara Tomislav Pelin.

SLAVEN BELUPO: Pelin, Kokalović, Grgić, Bubnjić, Maras, Gregurina, Batarelo, Rak, Vugrinec, Bušić, Šaban (još su igrali: Marković, Geneg, Brlek, Vručina, Maretić, Takač, Pašalija, Kuprešak, Šestak)

Trener: Roy Ferenčina