NK SLAVEN BELUPO – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 0:0

19.01.2013.


SLAVEN BELUPO: Rodić (od 60. Marković), Geng, Pranjić, Bubnjić (od 46. Senić), Maras (od 46. Tucaković), Herent (od 46. Takač), Čanađija (od 46. Maretić), Hojski, Glavica, Novinić (od 46. Šaban), Jelavić (od 60. Bukovac).

Trener: Roy Ferenčina.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Topić, Špehar, Rašić, Bulat, Gregov, Crepulja, Zlatar, Doležal, Marošević, Tomić, Brtan (još su igrali: Šušković, Petanjak, Jurina, Ivanković, Meglaj, Eller, Štefanec, Čolaki, Peović, Jajčinović, Mršić).

Trener: Krešimir Sunara.

Strijelci:

Sudac: Sminderovac. Pomoćnici: Novak i Juriša (svi iz Koprivnice).

Izvješće:

U trećoj prijateljskoj utakmici u sklopu zimskih priprema Slaven Belupo je odmjerio snage s jesenskim drugoligaškim vice-prvakom Hrvatskim dragovoljcem.
Susret je završen bez pogodaka 0:0 u kojem su farmaceuti nastupili bez desetorice standardnih igrača, tako da je trener Ferenčina još jednom isprobao sve prinove koje su krenule s pripremama u našem klubu, kao i nekoliko juniora.
U ogledu s Hrvatskim dragovoljcem prvi put je nastupio Saša Hojski iz ludbreške Podravine, bivši igrač Varteksa koji je odigrao svih 90 minuta i kojeg bi naš klub ove zime možda mogao angažirati. 
Zagrebački drugoligaš predstavio se u vrlo dobrom izdanju i odlično se suprostavio koprivničkom prvoligašu, ali su napadači obje momčadi promašili nekoliko prigoda i mreže su ostale netaknute.
Slaven Belupo u nedjelju imati slobodan dan i s treninzima će nastaviti u ponedjeljak, dok u srijedu odlazi na pripreme u tursku Antalyju.