NK SLAVEN BELUPO – NK CIBALIA 2:5

08.01.2009.


SLAVEN BELUPO: Pelin, Rodić, Čaval, Kokalović, Rogulj, Šafarić, Bilen, Delić, Purić, Vručina, Lapić, Jajalo, Gregurina, Pavec, Maras

CIBALIA: Leutar, Mešić, Pavličić, Burcsa, Matić, Andričević, Šimunac, Babić, Grgić, Jurić, Kujndžija, Matković, Baraban, Malčić, Mazalović

Suci: Burilo, Janošević, Trampus, Križarić

Strijelci: 1:0 – Rogulj (2), 2:0 – Čaval (6), 1:2 – Kujundžija (8), 2:2 – Matić (9), 2:3 – Grgić (12), 2:4 – Kujundžija (16), 2:5 – Kujundžija (20).

Gledatelja:

Izvješće:

Slaven Belupo se oprostio od dvoranskog prvoligaškog prvenstva. U pet nastupa u A skupini osvojio je samo tri boda, a uvjerljivo je poražen i u posljednjoj utakmici od vinkovačke Cibalie.
Farmaceuti su prvi poveli pogotkom Rogulja već u 2. minuti, koji je snažnim udarcem svladao vratara Matkovića. Čaval je četiri minute kasnije povisio na 2:0, a Kujundžija je zatim smanjio na 1:2. U 9. minuti Matić je izjednačio rezultat – 2:2. Koprivnički prvoligaš nastavio je slabom igrom i Cibalia je pogotkom Grgića na odmor otišla s golom prednosti – 2:3. U nastavku utakmice Vinkovčani su sa još dva pogotka Kujundžije zasluženo pobijedili 2:5.