NK SLAVEN BELUPO – NK BJELOVAR 4:0

15.02.2012.


SLAVEN BELUPO: Rodić (od 46. Pelin), Šestak (od 67. Kokalović), Bubnjić (od 67. Grgić), Grabar (od 67. Jakšinić), Geng, Gregurina, Brlek (od 67. Glavica), Kuprešak, Poljak, Maretić (od 46. Šaban), Abramović (od 67. Mujanović).

Trener: Roy Ferenčina.

BJELOVAR: Srbljanović, Franješ, Stanković, Mrzlečki, Pušić, Piragić, Pintar, Ljubić, Kozić, Pavleković, Trupac (još su igrali: Cvančić, Žagi, Rijetković, Golubić, Kristić, Lefelman, Gilanj).

Trener: Jadranko Bundović.

Sudac: Zlatko Šimčić. Pomoćnici: Nikola Novak i Dejan Lukunić (svi iz Koprivnice).

Strijelci: 1:0 – Maretić (5), 2:0 – Poljak (25), 3:0 – Gregurina (37), 4:0 – Mujanović (87).

Gledatelja: 100.

Izvješće:

U prijateljskom ogledu između Slavena Belupa i trećeligaša Bjelovara koji je odigran na igralištu s umjetnom travom pobijedili su farmaceuti – 4:0.

Trener Ferenčina nije izveo najjači sastav već je prigodu za nastup uglavnom dao mladim igračima od koji su većina bili na travnjaku do 67. minute kada je u momčad uveo Kokalovića, Glavicu, Grgića i Mujanovića.

Prvi put za naš klub nastupio je od 46. minute i napadač Martin Šaban, najbolji strijelac Druge HNL koji je u Slaven Belupo došao iz Pomorca (Kostrena) i potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Farmaceute je na početku utakmice u vodstvo doveo junior Maretić poslije lijepog ubačaja Kuprešaka, dok je na 2:0 iz slobodnog udarca u 26. minuti povisio Poljak. Desetak minuta kasnije strijelac za 3:0 bio je Gregurina, a konačni rezultat 4:0 postavio Mujanović tri minute prije kraja susreta.

Slaven Belupo će u petak također na igralištu s umjetnom travom ugostiti trećeligaša – zagrebačko Vrapče. Utakmica je zakazana za 15.30 sati.