NK Slaven Belupo i NK Virovitica potpisali suradnju

18.05.2021.


Nogometni klub Slaven Belupo i Nogometni klub Virovitica danas su u Virovitici potpisali ugovor o međusobnoj suradnji čiji je cilj dugogodišnji zajednički nogometni napredak koprivničkog prvoligaša i virovitičkog trećeligaša, dva višegodišnja prijateljska kluba. Slaven Belupo su predstavljali direktor Aleksandar Aleksovski i voditelj Škole nogometa Vedran Medenjak, dok su ispred NK Virovitica ugovor potpisali Damir Pervan, predsjednik kluba i Krešimir Crvenka, voditelj Škole nogometa.

– Drago nam je da smo razvili suradnju s nogometnim klubom Virovitica kao nogometnim središtem te regije poznatom po velikom broju talentiranih igrača. Nadamo se da će iz ove suradnje oba kluba izvući benefite. Zahvaljujemo se domaćinu na srdačnom prijamu i gostoprimstvu i uvjereni smo da ćemo razviti dobru suradnju na obostrano zadovoljstvo – rekao je Aleksandar Aleksovski.

Zadovoljan je nakon potpisa suradnje bio i voditelj Škole nogometa Vedran Medenjak.

– Izrazito sam zadovoljan potpisom ove suradnje. Proces je to koji želimo stvarati i u budućnosti s drugima. Imamo veliku želju pomoći našim klubovima partnerima te da kroz zajedničku suradnju napredujemo i mi i oni. Virovitica i njena okolica poznati su kao veliki rasadnik talenata kojima mi kao prvoligaški klub možemo pružiti stručnu i praktičnu podlogu za dosezanje maksimalnih kapaciteta – rekao je Vedran Medenjak.

Predsjednik virovitičkog trećeligaša Damir Pervan naglasio je kako bi ova suradnja trebala donijeti prosperitet virovitičkom klubu, ali i široj društvenoj zajednici.

– Slaven Belupo je prvoligaš i sam njihov interes za našu školu nogometa je pohvala za naš dosadašnji rad. To je poticaj za cijeli naš klub, posebice za djecu, koja su sada pod paskom prvoligaša. Ta suradnja nije samo u jednom smjeru, prema Slaven Belupu već i u drugom smjeru, što nam itekako imponira – zaključio je predsjednik NK Virovitice Pervan.