NK SLAVEN BELUPO – HNK CIBALIA 1:1

03.10.2010.


SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Bagarić – Gregurina, Poldrugač, Jakšinić (od 46. Poljak) – Vojnović, Delić (od 72. Poredski) – Tepurić.

Trener: Mile Petković.

CIBALIA: Matković – Radotić, Tomić, Lučić, Čuljak – Mazalović, Jurić – Bartolović (od 90. Duvnjak), Vitaić (od 86. Božić), Grgić (od 68. Prgomet) – Kresinger.

Trener: Stanko Mršić.

Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb). Pomoćnici Željko Novosel (Vrbovec) i Željko Grgac (Bistra).

Strijelci: 0:1 Bartolović (49.), 1:1 Bagarić (85.)

Žuti kartoni: Poldrugač (Slaven Belupo), Čuljak (Cibalia).

Crveni kartoni: –

Gledatelja: 1.500.

Izvješće:


Slaven Belupo i Cibalia podijelili su bodove – 1:1, a strijelci su bili Bartolović za goste i Bagarić za našu ekipu.
Prvih 20-ak minuta utakmice proteklo je u boljoj igri farmaceuta, a sjajnu prigodu propustio je Tepurić u 10. minuti kada je na ubačaj Bartolovića glavom s nekoliko metara puca kraj desne vratnice. Cibalia je priprijetila u 18. minuti kada je Bartolović izveo korner s desne strane, skočio je Jurić i pucao iznad gola.
Slaven Belupo opet je imao vrlo dobru prigodu u 31. minuti nakon akcije po desnoj strani koju je započeo Kokalović, Bagarić ubacio na drugu stativu gdje je skočio Vojnović, ali je njegova lopta otišla pokraj lijeve vratnice.
Igrala se 49. minuti kada je Cibalia je povela 0:1. S desnog boka Cibalije upućena je dugačka lopta na koju su išli Bartolović i Rodić, Rodića je lopta preskočila, a Bartolović ju je prisebno poslao u domaću mrežu. Bila je to velika greška koprivničkog vratara koja je poremetila igru njegove momčadi sve do pred kraj susreta kada su domaćini ipak uspjeli izjednačiti. Igrala se 85. minuti kada je dosuđen slobodni udarac na 25 metara od vrata Cibalie. Slobodni udarac izveo je Bagarić, pogodio u gornji lijevi vratarev kut te izjednačio za konačnih – 1:1.
Zbog kvalifikacijskih susreta reprezentacije za odlazak na prvenstvo Europe prvoligaško prvenstvo se prekida do 16. listopada kada Slaven Belupo gostuje kod Hajduka.