NK SLAVEN BELUPO – HNK CIBALIA 1:0

17.03.2007.Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Bošnjak, Kristić, Bodrušić, Poldrugač, Dodik (72’ Zahora), Sopić, Poljak (46’ Mumlek), Vručina, Radeljić, Posavec (89’ Šomoci)

Trener: Elvis Scoria

Sastav HNK Cibalia

Burcsa – Knežević, Leutar, Tadić, Maroslavac, Bagarić, Pavličić, Andričević, Križanović (78’ Radotić), Medvid, Baraban (46’ Zekić)

Trener: Milan Petković

Suci

Glavni sudac: Alojzije Šupraha (Kolan)

Pomoćni suci: Borut Križarić (čakovec), Darko Novoselnik (Belišće), Igor Križarić (Čakovec)

Golovi

1:0 Vručina (1’)

Žuti kartoni

Poldrugač (44’), Maroslavac (67’)

Crveni kartoni

.

Gledatelja

1500

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo pobijedio je s minimalnih 1:0 ekipu Cibalije zahvaljujući pogotku Bojana Vručine u 17. sekundi utakmice. U prvoj akciji naše momčadi, Dodik je proslijedio loptu do Vručine, koji se oslobodio dvojice igrača i odličnim udarcem matirao gostujućeg vratara Burcsu.

U 4. minuti Dodik tuče pored gola, a u 14. Vručina pokušava iz daljine, ali lopta odlazi iznad grede. U 17. minuti Knežević je tukao pokraj gola, a u 18. Lisjak brani slobodni udarac Križanovića, potom i udarac Barabana, koji je prvi stigao do odbijene lopte. U 25. minuti Burcsa je do lopte stigao prije Dodika, a u 28. Medvid tuče iznad gola. U drugi dio momčadi su ušle s po jednom izmjenom, ušli su iskusni Mumlek i Zekić. U 50. minuti Sopić tuče iz daljine pored gola, a u 54. slobodni udarac Posavca, lopta odlazi pored gola. Bagarić je u 55. minuti tukao također iznad grede, a u 60. je Zekić u odličnoj prilici, ali je njegov udarac nogom obranio Lisjak. U 62. Posavec tuče iz daljine iznad grede, a u 66. Posavec nakon ubacivanja Mumleka s desne strane glavom pogađa desnu vratnicu. Udarac Vručine u 66. minuti obranio je Burcsa, a u 74. Posavec iz daljine snažnim udarcem pogađa gredu. Zekić u 82. minuti iz slobodnog udarca s 20 metara tule iznad gola, a posljednju je prigodu u 86. minuti imao Zahora, koji je tukao iznad gola.