NK SLAVEN BELUPO – FK BORAC (Banja Luka) 2:1

25.06.2012.


SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Bubnjić, Pilipović, Gregurina, Takač, Glavica, Bušić (od 30. Abramobić), Rak, Delić – drugo poluvrijeme: Pelin, Grgić, Šestak, Pašalija, Geng, Maras, Brlek, Kuprešak, Šaban, Vručina, Maretić

Trener: Roy Ferenčina

BORAC: Avdukić, Stupar, žarić, Marković, Milić, Grahovac, Živković, P. Krunić, Stokić, Žižović, Dugić – još su igrali: Kozić, O. Radulović, Dujaković, M. Krunić, P. Radulović, Kantar, Marčetić

Trener: Slaviša Božić

Sudac: Lackovič

Pomoćni suci: Gligorič i Friš (svi iz Maribora)

Strijelci: 1:0 – Rak (39), 2:0 – Abramović (43), 2:1 – Dugić (67)

Stadion NK Radvanje (Maribor)

Slaven Belupo je s priprema u Sv. Martinu na Muri otišao u Maribor gdje je odigrao prijateljsku utakmicu s bosansko-hercegovačkim prvoligašem Borcem iz Banja Luke, također sudionikom Eurolige.

U prvom dijelu susreta trener Ferenčina izveo je sastav u kojem su nastupili pretežito standardni igrači, te povratnik Delić i novopridošli igrač Rak, koji je u 39. minuti bio strijelac pogotka za 1:0.

Četiri minute kasnije na 2:0 povisio je mladi Abramović, koji je u 30. minuti zamijenio Bušića.

U drugom poluvremenu za momčad farmaceuta nastupile su uglavnom pričuve i nakon jedne dobre akcije Banjalučani su pogotkom Dugića smanjili na 2:1, što je bio i konačni rezultat ovog prijateljskog ogleda.