NK SLAVEN BELUPO – FC KAPOSVAR 0:0

14.07.2010.


SLAVEN BELUPO: Bulić, Marčić, Kokalović, Rogulj, Maras, Milardović, Gregurina, Vojnović, Delić, Mujanović, Bušić (drugo poluvrijeme: Rodić, Purić, Labudović, Poldrugač, Bagarić, Nynkeu, Jakšinić, Papa, Geng, Poredski, Tepurić)

Trener: Mile Petković

FC KAPOSVAR: Kovacs, Okuka, Gruz, Zsok, Lelkes, Balasz, Pavlović, kulcsar, Lipusz, Olah (još su igrali: Milinte, Petrok, Mario, Režić, Zahorecz, Bank, Gujić)

Trener: Tibor Sisa

Sudac: Šimčić. Pomoćnici: Dević i Kučina. Četvrti sudac: Jalžabetić (svi Koprivnica)

Gledatelja: 500

Slaven Belupo i mađarski prvoligaš Kaposvar odmjerili su snage u prijateljskom susretu koji je završen bez pogodaka – 0:0, a farmaceuti su igrali znatno slabije nego tri dana prije sa slovenskom Naftom, koju su uvjerljivo svladali 4:1.
U prvom poluvremenu najbolju prigodu za vodstvo Koprivničanci su imali u 25. minuti kada je sudac Šimčić opravdano dosudio najstrožu kaznu nakon prekršaja na Milardoviću, ali Delić nije realizirao jedanaesterac. U prvih 45 minuta pljesak iz gledališta upućen je samo Josipu Milardoviću, koji je izveo tri vrlo snažna slobodna udarca, ali ih je mađarski vratar uz dosta poteškoća uspio obraniti.
U nastavku susreta naš trener Petković u igru je uveo uglavnom pričuvni sastav, koji je imao laganu terensku inicijativu, a najbolje prigode za pogodak u 54. i 73. minuti propustio je realizirati Tepurić.
Slaven Belupo će u subotu 17. srpnja odigrati još jednu prijateljsku međunarodnu utakmicu, a suparnik će mu na Gradskom stadionu biti bugarski prvoligaš Bero. Susret počinje u 20 sati.