NK POLET (Sv. Martin) – NK SLAVEN BELUPO 0:3

20.06.2012.


Trećeg dana priprema u Sv. Martinu na Muri Slaven Belupo je odigrao prijateljsku utakmicu s domaći Poletom, novim članom Treće hrvatske lige – sjever.

Po vrlo vrućem i sparnom vremenu farmaceuti su očekivano bili bolji i pobijedili – 3:0.

Vodeći pogodak u 11. minuti postigao je Kokalović, dok je u završnici prvog dijela igre na 2:0 povisio Bušić. Konačni rezultat – 3:0 postavio je Grgec u 75. minuti, koji je na provjeri u našem klubu.

Slaven Belupo će do nedjelje biti na pripremama u Sv. Martinu na Muri odakle odlazi u Maribor, gdje će odmjeriti snage u prijateljskom ogledu sa bosansko-hercegovačkim prvoligašem Borcem iz Banja Luke.

Vrijeme je bilo pakleno i nije bilo lako igrati, a priliku su dobili svi igrači koji su bili spremni za nastup. Nedostajali su samo Vugrinec i Čanađija koji još rade po posebnom programu – kazao je nakon utakmice s Poletom trener vratara Branko Bali.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Grgić, Bubnjić, Maras, Kokalović, Gregurina, Brlek, Glavica, Bušić, Šaban (drugo poluvrijeme: Pelin, Geng, Šestak, Pašalija, Maras (Vručina), Grgec, Takač, Abramović, Rak, Maretić,
Pilipović).

Trener: Roy Ferenčina.