NK ORAŠJE – NK SLAVEN BELUPO 2:2

27.03.2009.


ORAŠJE: L. Kobaš, S. Kobaš, M. Vidović, Aleksić, Pejić, A. Vidović, Filipović, Orlić, Kvarjendić, Halilović, A. Živković, Ljušan (još su igrali: Smartić, Agatić, Šego, Mikić, G. Živković, Sulić).

Trener: Željko Baotić.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Rogulj, Lapić, Maras, Poldrugač, Šafarić, Posavec, Bilen, Jurić, Delić (još su igrali: Pelin, Nynkeu, Poredski, Gregurina, Jakšinić, Tepurić, Fjt, Kresinger, Rožman).

Trener: Mile Petković

Sudac: Dominiković (Orašje)

Strijelci: 1:0 – Mikić (31), 1:1 – Šafarić (40), 1:2 Kresinger (58), 2:2 – Mikić (76)

Gledatelja: 500.

Izvješće:

Na pripremama u Slavoniji koprivnički prvoligaš gostovao je u Orašju, gdje je odigrao prijateljsku utakmicu s istoimenim bosansko-hercegovačkim prvoligašem neodlučeno – 2:2. U Slavenu Belupu nedostajali su Bojan Vručina, koji se nalazi na pripremama seniorske reprezentacije Hrvatske za kvalifikacijsku utakmicu s Andorom (1. travnja), te Elvis Kokalović i Mato Jajalo koji su igrali za mladu odabranu vrstu Hrvatske (U-21) u prijateljskom susretu s Crnom Gorom.
Orašje je došlo u vodstvo pogotkom Mikića u 31. minuti, ali je Slaven Belupo ubrzo izjednačio zgoditkom Šafarića. U nastavku susreta Kresinger je doveo farmaceute u vodstvo 1:2, da bi domaćini izjednačili još jednim pogotkom Mikića, što je bio i konačni rezultat ovog prijateljskog ogleda. U subotu i nedjelju Slaven Belupo ima slobodne dane, a u ponedjeljak će započeti s pripremama za prvenstvenu utakmicu s Interom u Zaprešiću, koja se igra 5. travnja.