NK LOKOMOTIVA – NK SLAVEN BELUPO 0:2

30.06.2012.


SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Grgić, Bubnjić, Pilipović, Batarelo, Gregurina, Rak, Delić, Vugrinec, Šaban (još su igrali: Pelin, Bušić, Šestak, Pašalija, Geng, Kuprešak, Grgec, Maretić).

Trener: Roy Ferenčina.

LOKOMOTIVA: Picak, Musa, Bručić, Mesarić, Antolić, Peko, Boras, Aenateh, Brozović, Maleš, F. Škvorc (drugo poluvrijeme: Lovrić, Milić, Mihaljević, Horvat, Pejić, Martinac, Babić, Tomšić).

Trener: Tomislav Ivković.

Sudac: Knez. Pomoćnici: Čuljak i Jaković (svi iz Zagreba).

Strijelci: 0:1 – Bušić (60), 0:2 – Pilipović (74).

Pomoćno igralište stadiona Maksimir.

Izvješće:

U prijateljskom susretu hrvatskih prvoligaša Lokomotive i Slavena Belupa, koji je odigran na pomoćnom igralištu maksimirskog stadiona uspješniji su bili farmaceuti i pobijedili – 0:2.

Veći dio utakmice Koprivničanci su bili bolja i uvjerljivija momčad, tako da je njihova pobjeda mogla biti još uvjerljivija.

Uz nekoliko vrlo dobrih prigoda u prvom poluvremenu farmaceuti su oba gola postigli u drugom dijelu susreta kada su domaćine potpuno potisnuli na njihovu polovicu. Vodeći pogodak postigao je Bušić u 60. minuti nakon što je Geng loptom pronašao Pilipovića, a ovaj uspješno asistirao napadaču našeg kluba.

Igrala se 74. minuta kada je Pilipović nakon vrlo lijepog prodora postavio konačni rezultat – 0:2.

Pri kraju susreta Slaven Belupo je mogao postići i svoj treći pogodak, ali je iz opravdano dosuđenog jedanaesterca u 85. minuti Vručina pogodio vratnicu.

Trener Ferenčina još jednom je provjerio sve raspoložive snage, osim Marasa i Kokalovića koji su lakše ozlijeđeni, a prvi put za naš klub igrao je i novopridošli Ante Batarelo.