NK KRIŽEVCI – NK SLAVEN BELUPO 1:2

11.03.2009.


KRIŽEVCI: Špoljar (od 83. Kovačić), Spajić (od 58. Blagaj), Kuhar (od 70. Opačić), Biškup od 70. Ilić), Božinovski, Menzil (od 65. Došen), Jakšinić (od 70. Kemenović), Bukal (od 58. Evačić), Guja (od. 58. Kranjčević), Hotko, Kovačec (od 65. Korenika)

Trener: Ivica Sertić

SLAVEN BELUPO: Pelin, Dvorneković (od 46. Fajt), Rogulj, Maras (od 63. Dujmović), Rožman, Gregurina, Nicolas ( od 74. Balen), Bilen, Delić, Poredski (od 46.Pavec), Kresinger

Trener: Josip Omrčen-Čeko

Strijelci: 0:1 – Delić (44), 0:2 – Poredski (45), 1:2 – Jakšinić (53)

Sudac: Draženko Kovačić. Pomoćnici: Stovrag i Iveljić (svi Križevci)

Žuti kartoni:

Crveni kartoni:

Izvješće:

U sklopu priprema za nedjeljni prvoligaški susret s Croatijom Sesvete, koji će se igrati na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj, Slaven Belupo je odigrao prijateljsku utakmicu u Križevcima s istoimenih trećeligaše i pobijedio 1:2.
Nakon nekoliko propuštenih prigoda farmaceute je u vodstvo doveo Delić u 44. minuti snažnim udarcem s desetak metara na asistenciju Kresingera, dok je minutu kasnije Poredski koji nastupa za Bjelovar povisio na 0:2. Vodstvo Koprivničanaca domaćini su uspjeli smanjiti pogotkom Jakšinića u 52. minuti, koji je iskoristio jednu neopreznost u gostujućoj obrani i svladao vratara Pelina. Utakmica je odigrana po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu u kojoj je Slaven Belupo imao više povoljnih prigoda, ali njegovi napadači nisu bili precizni pred vratima Križevčana.