NK GRANIČAR (LAZE) – NK SLAVEN BELUPO 0:4

21.09.2011.


GRANIČAR: Jerković, Novoselac, Družetić (od 46. Arić), I. Mihaljević, Katušić, Juraković (od 68. Čolaković), Babić, Vranić, Renka (od 46. Blašković), M. Mihaljević, Družić.

Trener: Anto Dujak

SLAVEN BELUPO: Pelin, Mamić, Grgić, Maras, Pilipović, Brezovec, Gregurina (od 46. Šomoci), Mujanović (od 58. Čanađija), Vojović, Havojić, Benko (od 27. Jakšinić).

Trener: Roy Ferenčina

Sudac: Burilo (Osijek). Pomoćnici: Conjar (Osijek) i Pataki (Đakovo). Četvrti sudac: Ljubičić (Osijek).

Strijelci: 0:1 – Benko (8), 0:2 – Mujanović (22), 0:3 – Jakšinić (56), 0:4 – Mamić (83).

Žuti kartoni: Benko, Vojnović, Jakšinić

Crveni kartoni:

Gledatelja: 500.

Izvješće:

Bez posebnih napora Slaven Belupo se plasirao u osminu finala Hrvatskog kupa, pobijedivši Graničara u Lazama (Brodsko-posavska županija) – 0:4.

Farmaceuti su došli u vodstvo već u 8. minuti, a pogodak je postigao njihov najbolji strijelac Benko. Svoju dominaciju u igri koprivnički prvoligaš iskoristio je još jednim pogotkom u 22. minuti kojeg je realizirao Mujanović za 0:2. S tim rezultatom otišlo se na odmor, iako je naša momčad propustila realizirati još nekoliko stopostotnih prigoda.

U drugom dijelu igre Jakšinić, koji je zamijenio Benka bio je strijelac za 0:3 u 56. minuti, a konačni rezultat 0:4 postavio je Mamić nekoliko minuta prije kraja susreta.

U osmini finala Hrvatskog kupa Slaven Belupo će se sastati s drugoligašem Vinogradarom, koji je iz daljnjeg natjecanja izbacio Konavljanina. Hoće li Slaven Belupo biti domaćin ili gost odlučit će ždrijeb.