NIVES CELZIJUS ODUŠEVILA NAVIJAČE NAŠEG KLUBA

23.07.2011.


Uoči nove prvoligaške sezone i premijerne utakmice sa Zagrebom naš klub ponudio je gledateljima i poseban show program u kojem je sudjelovala starleta Nives Celzijus, a u posljednje vrijeme pjevačica i spisateljica.
Popularna Nives sletjela je na pomoćno igralište koprivničkog stadion helikopterom na oduševljenje više od 2500 navijača, te u dresu Slavena Belupa otpjevala dvije pjesme uz pratnju atraktivnih plesačica. Na poluvremenu utakmice Nives je izvukla tri dobitnika nagradne igre (godišnja ulaznica, Slavenov dres i večera za dvije osobe u restoranu Zrinski), a poslije susreta u posebnom Pubu ispred stadiona dijelila i potpisivala svoju najnoviju knjigu – „U krevetu s Cristianom". Navijače kluba u Pubu su, uz točenje piva zabavljale i tamburašice, dok su se u posebnom prostoru mogli kupiti klupski suveniri.
Očito, da je ideja o show programu uoči i u poluvremenu utakmice sa Zagrebom pala na plodno tlo, tako da će naš klub prije svakog domaćeg prvoligaškog susreta prirediti poseban i atraktivan program za gledatelje.