NIKOLA ŠAFARIĆ: MOŽEMO DO SVA TRI BODA U OSIJEKU

04.12.2008.


Pobijedivši Rijeku nogometaši Slavena Belupa prekinuli su slabu seriju i opet se vratili u borbu za treće mjesto u jesenskoj sezoni. Jedan od najboljih igrača s Riječanima bio je vezni igrač farmaceuta Nikola Šafarić, koji je bio među asistentima kod pobjedonosnog pogotka Bojana Vručine. S nova tri boda koprivnički prvoligaš bezbrižnije dočekuje nastup u Osijeku u sklopu posljednjeg kola prvog dijela natjecanja.
– Rijeka je ostala iza nas i najvažnije da smo je uspjeli „preplivati", iako nam nije bilo lako jer su Riječani prvi došli u vodstvo – rekao je Nikola Šafarić, koji je u Slaven Belupo došao upravo iz Rijeke i potpuno se učvrstio u veznom redu Koprivničanaca, te postao jedan od oslonaca njihove igre.
U nedjeljnoj utakmici s Osijekom na njegovom stadionu također će biti među početnom jedanaestoricom, koja će nastojati ostvariti najmanje neodlučeni rezultat.
– Optimistički sam raspoložen i vjerujem, da možemo postići više od osvajanja boda. Imamo kvalitetnu momčad, pobjeda s Riječanima dala nam je toliko potrebno samopouzdanje i pokušat ćemo postići pu pogodak. Volio bih, da s Osijekom pokažemo našu pravu igru i u Koprivnicu se vratimo s tri boda. Pobijedimo li Osječane sigurno bi jesen završili na trećem mjestu jer mislim, da Šibenik neće biti bolji od Hajduka – završio je Nikola Šafarić.