NIJE SE OČEKIVAO VISOKI PORAZ OD HAJDUKA

27.09.2011.


Nakon uvjerljivog poraza Slavena Belupa od Hajduka u Splitu (4:1) u našem klubu i među njegovim navijačima prisutno je razočarenje.

Svjestan je toga i trener Roy Ferenčina čiji su igrači u prvih 60 minuta bili u najmanju ruku ravnopravni Splićanima, a zatim odjednom posustali, primili tri pogotka i pokazali da imaju velikih oscilacija u igri što se ozbiljnim prvoligašima ne bi smjelo događati.

Posebno se to odnosi na obranu naše momčadi koja je svojom nesmotrenošću i neorganiziranošću dozvolila domaćim igračima Anasu Sharbiniju, Ivanu Lendriću i Anti Vukušiću, koji su s tri pogotka u posljednjih 25 minuta nanijeli najveći poraz farmaceutima u dosadašnjem prvenstvu.

Uz slabu igru u završnici susreta s Hajdukom iz igre je isključen Borislav Pilipović a treću javnu opomenu dobio je Mato Grgić, tako da obojica neće igrati u subotu s Varaždinom na koprivničkom stadionu.

Nakon samo jednog osvojenog boda u tri posljednja nastupa od Slavena Belupa se u subotu očekuje pobjeda s Varaždinom i ostanak u borbi za plasman pri vrhu, koji vodi u Europsku ligu.

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX