NEODLUČENI ISHOD U GOSTIMA KOD MAĐARSKOG VIDEOTONA

11.11.2017.


Prijateljska međunarodna utakmica

Slaven Belupo je iskoristio stanku u hrvatskom prvoligaškom prvenstvu i odigrao u gostima prijateljsku utakmicu s trenutačno vodećim mađarskim prvoligašem Videotonom.

Susret je završen bez pobjednika 2:2 iako je naša momčad vodila 0:2. Vodeći pogodak za Slaven Belupo postigao je Pejić u 18. minuti na asistenciju Trebotića koji je povećao vodstvo u 18. minuti na 0:2 nakon odličnog proigravanja Ivanovskog.

Pri kraju prvog poluvremena (39. minuta) domaćini su smanjili rezultat na 1:2 a strijelac je bio Nego. U drugom poluvremenu mađarski je prvoligaš uspio izjednačiti rezultat na 2:2 pogotkom Fejesza u 66. minuti.   

VIDEOTON: Horvath, Fejes, Lazović, Hadžić, A. Negy,Juhasz, Tamas, Szolnoki, Varga, Ščepović, Geresi (drugo poluvrijeme: Harsfalui, Szabo, Ezekiel, Barczi, Reti, Hadžić, E. Takacs, Suljić)

Trener: Marko Nikolić

SLAVEN BELUPO: Marković, Musa, Međimorec, Katić, Rebernik, Vidović, Vrljičak, Bouadla, Pejić, Ivanovski (drugo poluvrijeme: Blažević, Jovičić, Šarlija, Purić, Goda, Arap, Telushi, Tatar, Mladen, Kendeš, Bogojević, Dolček)

Trener: Tomislav Ivković

Nakon ogleda u Mađarskoj koprivnički prvoligaš će u utorak ugostiti hrvatskog drugoligaša Varaždina, a utakmica će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 11.30 sati.