NAVIJAČI ĆE PRVI PUT IMATI PRILIKE VIDJETI DVOJICU NOVIH IGRAČA NAŠEG KLUBA

02.07.2015.


Poklonici koprivničkog nogometa u petak i subotu imat će prigodu vidjeti s kakvim će snagama Slaven Belupo ući u novo prvoligaško prvenstvo.
Trener Željko Kopić zakazao je dvije provjere uoči nove sezone u kojoj će posljednji put isprobati sve raspoložive snage.
Prva će biti u petak s momčadi Hrvatske udruge Nogometni sindikat, a druga u subotu s mađarskim prvoligašem FC Paksi. Oba susreta počet će u 18 sati uz slobodan ulaz tako da se na tribini Gradskog stadiona očekuje veći broj gledatelja.
Koprivnički poklonici nogometa i navijači našeg kluba prvi put će imati prilike vidjeti i novopridošle igrače, Stefana Savića mladog austrijskog reprezentativca i slovenskog vratara Matjaža Rozmana iz Rudara (Velenje) koji je među farmaceute stigao umjesto Ivana Karduma, čije su opcije vezane uz odlazak u inozemstvo.
U momčadi Slavena Belupa najvjerojatnije se neće pojaviti Sandi Križman koji je došao iz Istre 1961 jer još nije spreman za igru, a s posebnim zanimanjem očekuje se i nastup nekolicine mladih igrača od kojih će neki sigurno izboriti status prvotimca našeg kluba, dok će ostali na posudbu.