Slaven Belupo

2 - 1

Varaždin


Virje, 20.02.2018. - prijateljska utakmica

Slaven Belupo: Kurtanjek, Rebernik, Međimorec, Šarlija, Vrljičak, Arap, Brezovec, Dolček, Bouadla (od 20. Brković), Tatar (od 77. Resler), Pejić

Trener: Tomislav Ivković

Varaždin: Nevjestić, Bevandele, Hranilović, Brlečić, Jagačić, Šipek, Mezga, Čelić, Glavica, Drožček, Sačer (još su igrali: Gavranović, Kolarić, Prahić, Senić, Jelić-Balta, Svetkovski, Havelka, Vuk, Težak, Klepač)

Trener: Mario Kovačević

Sudac: Sudac: Matko Gabaj. Pomoćnici: Nikola Novak i Aleksandra Vitelić (svi iz Koprivnice)

Strijelci: 0:1 - Vuk (78), 1:1 - Dolček (81), 2:1 - Brković (85)

U prijateljskoj utakmicu između Slavena Belupa i drugoligaša Varaždina koja je odigrana na pomoćnom travnjaku domaćeg Podravca pobijedio je prvoligaš 2:1.
Slaven Belupo je izveo kombinirani sastav a uvjeti za igru bili su gotovo nemogući, jer je teren bio blatnjav i prekriven snijegom na kojem je bilo vrlo teško kontrolirati loptu.
U prvih 45 minuta naša je momčad imala više povoljnih prigoda a najbolje su propustili Dolček u 24., Pejić u 40. i Međimorec minutu kasnije.
U drugom poluvremenu Slaven Belupo je također imao više od igre, još nekoliko vrlo dobrih prilika uz koje su Brezovec u 48. i Pejić u 71. pogodili vratnicu, da bi u 78. minuti poveli Varaždinci pogotkom Vuka.
Nakon jedne vrlo lijepe akcije tri minute kasnije izjednačio je Dolček, a konačni rezultat 2:1 postavio je Brković u 85. minuti.