SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić (od 46. Jakšinić), Kokalović, Lapić (od 40. Rogulj), Maras, Nicolas, Gregurina, Posavec, Jajalo, Delić (od 46. Poredski), Jurić (od 46. Pavec)

Trener: Mile Petković

SHANGAI: Shea Jong, Basca, Yanko, Li Yun, Chen Liong, Lon Yuan, Mao Qin, Chen Tao, Miligan (još su igrali: Yanei, Ohen, Wang, Jin Tao, Gu Bin, Da Shebg, Sun Jie).

Trener: Jia XQ

Strijelci: 1:0 – Posavec (5), 1:1 – Chen Tao (75)

Sudac: Emir Ramović (Crna Gora)

Izvješće:

U posljednjem nastupu na pripremama u Turskoj Slaven Belupo se sastao sa doprvakom Kine Shangajem i odigrao neodlučeno – 1:1.
Utakmica je igrana po vrlo snažnom vjetru koji je itekako utjecao na igru obje momčadi. Farmaceute je u vodstvo doveo Posavec iz slobodnog udarca već u 5. minuti igre, a Kinezi su izjednačili u 75. minuti također iz slobodnog udarca kojeg je s 35 metara izveo Chen Tao i uz pomoć vjetra lopta je završila u mreži Pelina. U završnici susreta Gregurina je imao dvije odlične prigode, ali ih nije uspio realizirati.
Slaven Belupo će u petak održati još dva treninga i u subotu se vraća u Koprivnicu, gdje će nastaviti s pripremama za utakmicu prvog proljetnog kola sa Šibenikom, koja će se igrati 22. veljače na Gradskom stadionu.