SLAVEN BELUPO: Rodić, Jurić, Kokalović, Lapić, Ružman, Poldrugač, Gregurina, Jajalo, Bilen, Kresinger (od 30. Poredski), Vručina (drugo poluvrijeme: Pelin, Purić, Rogulj, Maras, Delić, Nicolas, Jakšinić, Šafarić, Posavec, Poredski, Pavec).

Trener: Mile Petković

HIROSIMA: Nakbayashi, Nishikowa, Shinohara, Yokotake, Hoshivchi, Uchida, Okamoto, Yusa, Shimizu, Marutani, Kubo

Trener: Mihajlo Petrović

Strijelci: 1:0 – Vručina (39), 2:0 – Pavec (58), 2:1 – Shimizu (84).

Sudac: Akbulup (Antalya)

Izvješće:

U petom nastupu na pripremama u Antalyji Slaven Belupo je odmjerio snage s japanskim prvoligašem Hirosimom i pobijedio 2:1.
Farmaceuti su bili uvjerljivo bolja momčad svih 90 minuta i propustili prigodu Japancima nanijeti uvjerljiviji poraz. Nakon nekoliko neiskorištenih prilika, koje je u dva navrata propustio realizirati Kresinger te Vručina, najbolji koprivnički strijelac postigao je vodeći pogodak za svoju momčad u 39. minuti kada se lijepo oslobodio dvojice obrambenih igrača i pogodio mrežu Nakbayashija – 1:0. U drugom poluvremenu trener Mile Petković u igru je uveo 11 novih igrača, a Pavec je povisio na 2:0 u 58. minuti igre. Uz pomoć vrlo jake bure Japanci su smanjili na 2:1 pogotkom Shimizua tri minute prije kraja susreta.
U srijedu će Slaven Belupo odmjeriti snage s rumunjskim prvoligašem Clujom, koji je prošle godine igrao u Ligi prvaka, a u četvrtak s kineskim Shangajem. S priprema u Antalyji farmaceuti se u Koprivnicu vraćaju u subotu.