SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Lapić (od 59. Maras), Poldrugač, Šafarić (80. Gregurina), Posavec (od 65. Jajalo), Bilen, Jurić (od 70. Delić), Vručina.

Trener: Mile Petković.

CLUJ: Stancioice, Flores, Cadu, Galiassi, Panin, Dani, Mara, Culio (od 76. Deac), Frangipane (od 61. Muresan), Kone (od 86. Diego Ruiz), Traore (od 57. Dubarrbier).

Trener: Duško Uhrin.

ANTALYA – Sportski centar Topcapi.

Gledatelja: 100.

Sudac: Hurman (Turska)

Strijelci: 0:1 – Kone (72), 0:2 – Dubarrbier (87).

Izvješće:

Iako je izgubio Slaven Belupo se dobro suprostavio na prijateljskoj utakmici u Antalyji aktualnom prvaku Rumunjske Cluju i prošlojesenskom sudioniku Lige prvaka.
Farmaceuti su dobro krenuli u susret, a prvu prigodu u 8. minuti imao je Vručina čiji je snažan udarac sa 16 metara obranio vratar Stancioice. Dvije minute kasnije Vručina je opet bio na sceni i u jednom brzom prodoru prošao dvojicu rumunjskih igrača, od kojih ga je jedan srušio u sjajnoj prigodi za pogodak, ali turski sudac nije dosudio najstrožu kaznu.
Najbolju priliku Rumunji su imali u 31. minuti, ali je Rodić odlično reagirao nakon udarca Culia. U nastavku susreta Vručina se odlučio na udarac u 51. minuti iskosa s 20 metara no vratar Stancioice sjajno je reagirao i loptu izbacio u korner. U završnici utakmice Rumunji su imali terensku premoć te pogocima Konea i Dubarrbiera pobijedili – 2:0.
– Zadovoljan sam otporom koji smo pružili vrlo kvalitetnom Cluju i malo je nedostajalo da postignemo neodlučeni rezultat. Utakmice sa Zenitom, Moskvom i Clujom pokazale da smo spremni za proljetno prvoligaško prvenstvo u kojem nam je cilj još jedan plasman u Kup Uefe – rekao je Mile Petković, trener Slavena Belupa, dok je stoper Stipe Lapić dodao:
– Rumunji su sretno postigli pogotke i to je odlučilo pobjednika. Iako je Cluj jesenas igrao Ligu prvaka nije bio bolji od nas – zaključio je Stipe Lapić.
Slaven Belupo igra u petak prijepodne (9.30 sati) posljednju utakmicu na pripremama u Antalyji s Hirosimom, a u subotu se vraća u Koprivnicu.