Aluminij

0 - 1

Slaven Belupo


Prijateljska utakmica- 02.07.2016. Kidričevo

Aluminij: Lipovac, Turkalj, Zeba, Jakšič, Krljanovič, Vezjak, Ragina, Vrbanec, Škoflek, Bizjak, Jelač; još su igrali: Janžekovič, Raškar, Kajtna, Klajušek, Golob, Petrovič, Kurež, Brdnjak, Pintarić, Zoveš

Trener: Bojan Spehonja

Slaven Belupo: Marković, Purić, Međimorec, Musa, Štiglec, Gregurina, Pokrivač, Christensen, Arap, Ejupi, Savić; II. poluvrijeme: Bilandžić, Šarlija, Katić, Jovičić, Martinaga, Helder, Burić, Bistrović, Jajalo, Jurić, Zakarić

Trener: Željko Kopić

Sudac: Niko Mihelič (Slovenija)

Strijelci: 0:1 - Zakarić (110)

Broj gledatelja: 100

U posljednjoj provjeri priprema na Rogli Slaven Belupo je svladao novog slovenskog prvoligaša Aluminija u Kidričevu 1:0.
Utakmica je igrana 2×60 minuta a odlučujući pogodak na asistenciju Martinage u 110. minuti postigao je novopridošli napadač Goran Zakarić, koji je prošlu sezonu igrao za bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjski iz Mostara.
U drugom poluvremenu uz Zakarića po prvi put za našu momčad nastupili su još stoper iz BiH Aleksandar Jovičić, te brazilski veznjak Helder koji su pokazali da se na njih i te kako može računati.
Bila je to četvrta pobjeda Slavena Belupa u četiri pripremna susreta nakon koje se vraća u Koprivnicu gdje će trenirati do početka nove sezone – 15. srpnja.
Posljednju provjeru prije novog prvenstva farmaceuti će imati 9. srpnja (subota) u Budimpešti s mađarskim prvoligašem Honvedom.