ZAGREB: Skender, Celjak, Jefthon, Pejić (od 79. Piškor), Parlov, Oršulić, Špičić, Kartelo (od 46. Abdurahimi), Šovšić (od 68. Jurendić), Krstanović, Vugrinec.

Trener: Igor Štimac

SLAVEN BELUPO: Pelin, Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu, Papa, Šafarić )od 90. Purić), Posavec, Delić (79. Jurić), Vručina (od 87. Tepurić).

Trener: Zlatko Dalić

Sudac: Edi Šunjić (Split). Pomoćnici: Petrović (Valpovo), Šetka (Đakovo).

Strijelci: 0:1 – Posavec (15 – 11 m), 0:2 – Rogulj (54), 0:3 – Delić (65), 1:3 – Krstanović (74), 2:3 – Piškor (85),

Žuti kartoni: Kartelo, Skender (Zagreb)

Crveni kartoni:

Izvješće:

Slaven Belupo je dobro otvorio utakmicu i u 15. minuti došao u vodstvo. Posavec je loptom odlično pronašao Delića, kojeg je u svom kaznenom prostoru srušio vratar Skender i sudac Šunjić opravdano dosuđuje najstrožu kaznu. Siguran realizator bio je Posvace – 0:1.
Minutu kasnije Vručina je bio u vrlo dobroj prigodi, ali je pucao iznad grede. Slaven Belupo igra dobro u obrani, dok Zagreb uz prividnu prednost nije stvorio ni jednu ozbiljniju prigodu. U 44. minuti Vručina je odlično ušao u kazneni prostor „pjesnika", driblingom se oslobodio jednog obrambenog igrača domaćina koji je rukom loptu odnio u korner, ali sudac nije dosudio najstrožu kaznu. Nakon udarca iz kuta Posavca pred vratima Zagreba najbolje se snašao Rogulj i loptu glavom poslao iz leđa Skendera – 0:2.
U nastavku susreta Saven Belupo nastavio je smirenom igrom, dok je Zagreb pokušao ubacivanjima pred njegova vrata stvarati prigode, ali u tome nije uspio. Nakon nekoliko vrlo dobrih napada farmaceuti su u 65. minuti postigli svoj treći pogodak. Delić se sjajno oslobodio Jefthona i lob-udarcem svladao Skendera – 0:3. Iako je Slaven Belupo imao visoko vodstvo Zagrepčani ne sustaju i u 74. minuti smanjuju rezultat. Parlov je ubacio loptu s lijeve strane, koju je Kristanović glavom smjestio u mrežu Pelina za 1:3. Zagreb je krenuo na sve ili ništa i u 85. minuti poslije greške Rogulja, koji je promašio jednu loptu Piškor je smanjio na 2:3. I onda šok na stadionu u Kranjčevićevoj. Jefhton je snažno pucao sa 20 metara te izjednačio na 3:3. Slaven Belupo je zaista propustio prigodu za pobjedom, te se iz Zagreba vratio samo s osvojenim bodom.