ZAGREB: Višić, Tokić, Jefton, Pavlović, Džolan, Jurendić (od 61. Abdurahimi), Šovšić, Medić (od 61. Dedić), James, Krstanović, Jugović

Trener: Luka Pavlović

SLAVEN BELUPO: Nurković, Purić, Kokalović, Maras, Bagarić, Milardović, Nynkeu, Gregurina (od 72. Jakšinić), Poljak, Mujanović (od 59. Tepurić), Vojnović (od 87. Labudović)

Trener: Mile Petković

Sudac: A. Vučemilović (Osijek). Pomoćnici: T. Petrović (Valpovo), M. Grgić (Osijek). Četvrti sudac: A. Burilo (Osijek). Delegat: Z. Sobol (Rijeka)

Strijelci: 0:1 – Milardović (32), 1:1 – Šovšić (87)

Žuti kartoni: Pavlović, Šovšić (Zagreb), Kokalović, Nynkeu, Jakšinić (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Izvješće:

Slaven Belupo je propustio sjajnu prigodu već u prvoj utakmici poluzavršnice Hrvatskog kupa u susretu sa Zagrebom u Kranjčevićevoj. Vodio je do 87. minute, a onda je neopreznošću u obrani dozvolio da domaćini izjednače rezultat, iako je i neodlučeni ishod povoljan za koprivnički uzvrat 24. studenoga.

Zagreb je početnom inicijativom bolje otvorio utakmicu, ali bez prave završnice. U 10. minuti Krstanović se našao u kaznenom prostoru Slavena Belupa, ali je njegov udarac s nekoliko metara završio iznad grede. Sjajnu prigodu za našu momčad propustio je Bagarić u 14. minuti kada ga je odlično uposlio Vojnović, ali je njegov udarac desnom nogom Višić uspješno obranio.
Samo minutu kasnije Poljak je ubacio loptu pred vrata Zagreba, obrana domaćina je zastala, ali je Milardović zakasnio i Višić je još jednom bio uspješan. Igrala se 32. minuta kada je Slaven Belupo došao u vodstvo. Udarac iz kuta odlično je izveo Poljak, a Milardović glavom sa svega dva metra svladao domaćeg vratara – 0:1. Nakon primljenog pogotka „pjesnici" su opasno priprijetili u 36. minuti poslije jedne neopreznosti obrane farmaceuta, ali je Maras otklonio opasnost.
U nastavku susreta Slaven Belupo je preuzeo inicijativu i već u 49. minuti imao vrlo dobru prigodu koju je propustio realizirati Vojnović. Igra se vrlo dobro u Kranjčevićevoj, farmaceuti su uvjerljivo bolji i Vojnović se u 55. minuti još jednom našao u vrlo dobroj prigodi, ali je Višić obranio njegov udarac. Što su promašili Vojnović u 69. i Bagarić u 79. minuti teško je vjerovati. Bili su potpuno sami, oči u oči s vratarom Višićem, koji je obranio sigurne pogotke. I kada se najmanje očekivalo Zagreb je izjednačio. Abdurahimi je ubacio loptu s desne strane, a Šovšić glavom pogodio za – 1:1. Farmaceuti su bili bliže pobjedi od Zagreba.