ZADAR: Gluić, Con, Gavrić (od 55. Čurjurić), Skočibušić, Vasilj, Puljić, Glumac, Pezo, Mršić (od 79. Jerbić), Terkeš, Santini.

Trener: Dalibor Zebić.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Maras, Bagarić (od 90. Poldrugač), Milardović, Nynkeu, Gregurina, Poljak, Poredski (od 59. Jakšinić), Delić (od 90. šestak).

Trener: Mile Petković.

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić). Pomoćnici: Željko Grgec i Jerko Crnčić (Vrbovec). Četvrti sudac: Lukša Klaić (Čilipi). Delegat: Tadija Mamić (Split).

Strijelci: 1:0 – Santini (65 – 11 m), 1:1 – Delić (84).

Žuti kartoni: Vasilj, Pezo, Terkeš (Zadar), Poljak, Delić, Rodić, Purić (Slaven Belupo).

Crveni kartoni:

Izvješće:

U posljednjem ovogodišnjem prvoligaškom kolu Slaven Belupo je gostovao u Zadru gdje je s istoimenim sastavom odigrao bez pobjednika – 1:1.
Početne minute protekle su u ispitivanja snaga uz inicijativu farmaceuta koji su imali nešto više od igre, ali bez realizacije. Najbolju prigodu nije iskoristio Poredski, čiji je udarac u 33. minuti zaustavila vratnica. Zadrani su također dva puta priprijetili, ali je vratar Rodić zaustavio udarce Mršića i Terkeša.
U nastavku susreta obje momčadi krenule su snažnije u susret i domaćini su u 65. minuti došli u vodstvo nakon što je sudac Matoc jednu intervenciju Rodića ocijenio za kazneni udarac. Siguran realizator bio je Santini i doveo domaćine u vodstvo – 1:0.
Nakon primljenog pogotka Slaven Belupo je krenuo po izjednačenje što mu je uspjelo u 84. minuti kada je Delić, jedan od naših najboljih igrača, vrlo dobrim udarcem svladao vratara Gluića za 1:1.
Osvojenim bodom u Zadru naša momčad oprostila se od prvog dijela prvenstva u kojem se plasirala na deveto mjesto s 24 osvojena boda.
Drugi dio prvoligaškog natjecanja nastavlja se 26. veljače 2011. godine utakmicama 19. kola u kojem će Slaven Belupo ugostiti momčad Splita.