ZADAR: Gluić, Sarić, Jerbić, Prahić, Bilaver (od 90. Šimurina), Banović, Begonja, Gržan, Vasilj, Mršić (od 67. Surač), Ivančić (od 69. Perica).

Trener: Ferdo Milin.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Grgić, Bubnjić Maras, Gregurina, Čanađija (od 60. Brlek), Geng, Glavica (od 60. Šaban), Delić (od 87. Barić), Bušić.

Trener: Roy Ferenčina.

Strijelci: 1:0 – Mršić (29).

Sudac: Matoc (Zaprešić). Pomoćnici: Modrić (Zagreb) i Pejić (Vukovar). Četvrti: Jović (Zagreb). Delegat: Marušić (Split).

Žuti kartoni: Rodić, Grgić (Slaven Belupo).

Crveni kartoni:

Izvješće:

Slaven Belupo nije uspio u namjeri da na gostovanju kod posljednjeg Zadra ostane nepobijeđen i u Koprivnicu se vrati s pozitivnim rezultatom.
Farmaceuti su izgubili s 1:0, a pobjedonosni pogodak za Zadrane postigao je Mršić u 29. minuti na ubačaj Banovića, kojeg nije uspjela zaustaviti nespremna obrana Koprivničanaca.
Domaćini su u prvom dijelu bili bolja momčad od Slavena Belupa koji je loše krenuo u susret i na odmor se otišlo zasluženim vodstvom Zadrana.
U drugom dijelu farmaceuti su krenuli znatno snažnije i opasnije, imali više od igre kao i nekoliko prigoda za izjednačenje, ali nažalost u tome nisu uspjeli zahvaljujući neučinkovitosti svojih napadača.
Pobjedi Zadrana najviše je pridonijela njihova obrana na čelu s vratarom Gluićem koji je bio nesavladiv za momčad farmaceuta koji su se ovim porazom udaljili od borbe za drugo mjesto na kojem su bili 13 prvenstvenih kola.
Šteta, što naša momčad u Zadru nije igrala u prvom, kao u drugom poluvremenu kada je pokazala znatno više od domaćina.
I u Zadru se vidjelo da kada Slaven Belupo nije kompletan ne može do pobjedničkog rezultata. Očito, da su mu na igralištu u Stanovima nedostajali Kokalović koji nije mogao igrati zbog tri javne opomene, te ozlijeđeni Vugrinec, Rak i Batarelo.
Isto tako treba reći da će naša ekipa u nastavku prvenstva morati igrati bolje i učinkovitije ako želi zadržati plasman u gornjem dijelu ljestvice.
U sljedećem kolu Slaven Belupo će biti domaćin Zagrebu koji se, kao i Zadar bori za goli prvoligaški život.