NK ZADAR: Subašić – Puljić, Batkoski, Parmaković – Bilaver (od 67. Gregov), Modrić, Surać, Tomasov (od 89. Mišlov), Mitrović (od 73. Ćustić), Elez – Terkeš

Trener: Dalibor Zebić

NK SLAVEN BELUPO: Iveša – Bošnjak, Poldrugač, Božac, Čaval – Sopić, Poljak – Jurić, Jajalo (od 79. Kresinger), Delić (od 69. Kokalović) – Šehić

Trener: Krunoslav Jurčić

Gol: 1:0 Surać (76)

Glavni sudac: Ivan Bebek (Rijeka)

Pomoćni suci: Tomislav Petrović (Valpovo), Tomislav Šetka (Đakovo), Andrej Burilo (Osijek)

Žuti kartoni: Parmaković, Bilaver, Terkeš, Mitrović, Delić

Crveni karton:

Izvještaj:

Slaven Belupo poražen je na proljetnom startu Prve HNL u Zadru minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Surać u završnici. Naša je momčad nastupila oslabljena, ali je i u takvom sastavu stvorila nekoliko dobrih prilika, koje ipak nisu realizirane.
Prvu priliku imao je Terkeš u 23. minuti, tukao je glavom pored gola. Zatim je opet Terkeš u prilici, ali njegov udarac iz daljine obranio je Iveša. U 29. minuti Delić je u kontri prošao i domaćeg vratara, i onda neprecizno tukao pored gola. Uzvratio je Terkeš, iz blizine je tukao, no Iveša je bio na mjestu.
Utakmica se otvorila u posljednjih pola sata. U 65. minuti ispred Jurića je loptu odnio vratar Subašić, a minutu poslije pokušaj Tomasova je obranio Iveša. Iz kornera je ubacio Tomasov, Terkeš glavom pogađa gredu, a dvije minute kasnije nakon kornera je Mitrović u dva navrata pogodio okvir gola.
Šehić u 73. minuti nije iskoristio poklon obrane domaćih, tukao je pored vratnice. Kazna je stigla u 76. minuti, kad je nakon akcije Tomasova i Ćustića tukao Terkeš, njegov je udarac odbijen, ali je na loptu natrčao Surać i pogodio Ivešinu mrežu za 1:0.
Poljak je u 59. minuti mogao izjednačiti, no pogodio je vratnicu s udaljenosti od deset metara.