ZADAR: Vuković, Šiklić, Milin, Parmaković, Bilaver (od 46. Batur), Ljubičić, Surać, Župan (od 68. Čurjaković), Jozinović, Terkeš, Šaranović (od 73. Mitrović)

Trener: Dalibor Zebić

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Rogulj, Maras, Poldrugač, Posavec, Gregurina, Jajalo (od 57. Bilen), Vručina (od 88. Jurić), Delić (od 89. Kresinger)

Trener: Mile Petković

Sudac: Igor Križarić (Čakovec). Pomoćnici: Petrović (Valpovo), Šetka (Đakovo)

Strijelac: 0:1 – Vručina (37)

Žuti kartoni: Ljubičić, Šiklić, Parmaković (Zadar), Jajalo, Purić, Rodić (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Izvješće:

Slaven Belupo je u gostima kod Zadra postigao svoju prvu proljetnu pobjedu u prvoligaškom prvenstvu, a Bojan Vručina svoj prvi gostujući pogodak.
Farmaceuti su se predstavili u sjajnom izdanju, imali više od igre tijekom cijelog susreta u kojem su pokazali, da se opravdano nalaze u vrhu ljestvice. Pobjedonosni pogodak postigao je najbolji strijelac Bojan Vručina, koji je u 37. minuti iskoristio ukazanu prigodu i pogodio mrežu domaćina.
U završnici utakmice Vručina i Delić mogli su povećati vodstvo, ali su propustili vrlo povoljne prigode. Najbolji igrač susreta bio je strijelac pobjedničkog pogotka Bojan Vručina, uz kojega su se istaknuli i ostali igrači koprivničkog prvoligaša i ponovno zasjeli na treće mjesto.
U sljedećem kolu, koje se igra u srijedu (22. travnja) Slaven Belupo će ugostiti momčad Varteksa. Utakmica se igra u 16.30 sati na Gradskom stadionu.