VINOGRADAR: Kahlina, Vukić, Kahrimanović, Granić, Mišić, Bucković (od 73. Boban), Ristovski (od 63. Nynkeu), Dučkić, Povrženić, Perak, Tokić.

Trener: Valentin Barišić

SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić, Kokalović, Grgić, Pilipović, Milardović, Brezovec (od 79. Jakšinić), Poljak, Mujanović (od 12. Havojić, od 65. Bušić), Glavica, Benko.

Trener: Roy Ferenčina

Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek).

Strijelci: 0:1 – Glavica (29), 1:1 – Kahrimanović (55), 2:1 – Boban (77).

Žuti kartoni: Dučkić (Vinogradar), Glavica, Brezovec, Purić, Pilipović, Milardović (Slaven Belupo).

Crveni kartoni:

Izvješće:

Ne sjećamo se da je Slaven Belupo u Hrvatskom kup, otkako je prvoligaš, u osmini finala ispao od drugoligaša.

Dogodilo mu se to u srijedu poslije podne u Mladini gdje je izgubio od domaćeg Vinogradara 2:1, osmoplasirane drugoligaške momčadi.

Farmaceuti su prvi došli u vodstvo pogotkom Glavice u 29. munuti, dok je zbog ozljede mišića već u 12. minuti iz igre morao Mujanović, kojeg je zamijenio Havojić. Ozljeda Mujanovića, prema prvoj liječničkoj prognozi je ozbiljnija i najvjerojatnije neće moći igrati do kraja jesenskog prvenstva.

U drugom poluvremenu domaćini su izjednačili u 55. minuti kada je vratara Pelina svladao Kahrimanović, kraj uspavane i nespretne obrane farmaceuta. U nastavku susreta Benko je propustio realizirati vrlo izglednu prigodu, a pobjednički pogodak za Vinogradar postigao je Boban u 77. minuti, kojem je još jednom kumovala nespretna obrana Koprivničanaca. U posljednjoj minuti igre domaćini su mogli povećati vodstvo iz jedanaesterca kojeg je vratar Pelin obranio.

S ovim porazom Slaven Belupo se oprostio od daljnjeg kup-natjecanja, što nitko od koprivničkih poklonika nogometa nije očekivao.