VARTEKS: Dreven, Šimek, Jagačić, Punčec (od 55. Brezovec), Prahić, Tkalčić, Škvorc, Golubar, Mumlek (od 74. Hojski), Mujanović, Smrekar (od 77. Glavica)

Trener: Dražen Besek

SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić, Kokalović, Maras, Delić, Nynkeu, Šafarić (od 46. Jakšinić), Papa (od 57. Jambrušić), Vojnović, Teprić, Vručina (od 46. Poredski)

Trener: Zlatko Dalić

Suci: Ante Vučemilović (Osijek). Pomoćnici: Siniša Sabljak (Požega), Vlatko Lončar (Osijek)

Strijelci: 1:0 – Golubar (61), 2:0 – Smrekar (72)

Žuti kartoni: Papa, Poredski, Jambrušić (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 1.000

Izvješće:

Varteks se zasluženo uvrstio u polufinale Hrvatskog kupa, jer je nakon pobjede u Koprivnici (1:4) bio bolji od Slavena Belupa i u Varaždinu, gdje je također slavio (2:0).
Krojači su već u prvom dijelu igre propustili dvije vrlo izgledne prigode, koje nisu realizirali Smrekar i Prahić, dok su farmaceuti priprijetili samo jednom, ali je udarac Tepurića obranio Dreven.
U drugom poluvremenu igra je bila uglavnom izjednačena, ali su domaćini bili opasniji u napadu i zasluženo došli u vodstvo u 61. minuti. Golubar je pretrčao nekoliko igrača Slavena Belupa i udarcem s 18 metara svladao Pelina za 1:0. Nekoliko minuta kasnije Mujanović je promiješao obranu farmaceuta, poskliznuo se, ali je lopta došla do Smrekara koji postavlja konačni rezultat – 2:0.