Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak, P. Bošnjak, Crnac, Gal (od 46’ Međimorec), Jurić, Posavec, Ferenčina, Jurčić, Amižić ( od 61’ Kovačević), Kosić (od 73’ Geršak), Kovačić

Trener: Rajko Magić

Sastav NK Varteks

Rumbak, Toplak, Vučković, Granić, Fumić, Sklepić (od 67’ Jančevski), Kastel, Mumlek, Šafarić (od 87’ Huljev), Petričević (od 60’ Karić), Halilović

Trener: Dražen Besek

Suci

Glavni sudac: Vitković (Vinkovci)

Pomoćni suci: Strugačevac (Belišće) i Keškić (Vinkovci)

Golovi

1:0 Petričević, 2:0 Karić

Žuti kartoni

Šafararić (48’), Jurić (49’), Kosić (61’), Bošnjak (82’)

Crveni kartoni

Ferenčina (56’)

Gledatelja

3000

Izvještaj sa utakmice

Nastavak prvenstva u kojem su dosad odrađena dva susreta nije donio niti jedan zgoditak farmaceuta, no u svakoj su utakmici do sada Slavenaši ostajali bez igrača. Tradicija napadačkog posta i nesretnih isključenja nastavljena je i u Varaždinu, protiv uvijek nezgodnih i efikasnih Varteksovaca. Varaždinci kojima je ovo bila treća utakmica u 7 dana nastupili su bez Hrmana, Kristića, Sabolčkog i Režića, dok su farmaceuti izveli sastav u kojem nije bilo ozlijeđenih Solomuna, Dodika, Viškovića, Radičeka i u prošlom susretu isključenog Božca.

Varteks je igru od samog početka držao pod kontrolom dok se Slaven više orjentirao na obranu svoga gola sa pokojim sramežljivim pokušajem kontranapada.

U 9. minuti Toplak je uputio dugu loptu na Franu Petričevića koji je lukavo propušta do iz drugog plana natrčalog Sklepića , ovaj gura loptu pored istrčalog Lisjaka , no na sreću gostiju loptu je ispred gola izbacio Ferenčina.

Već u slijedećem napadu Sklepić je odlično tukao pola metra od desne vratnice, da bi isti igrač u 15. minuti sa 25 metara iz slobodnog udarca pucao no Lisjak je bio na mjestu.

Nakon tri neiskorištene prilike Petričević je prvi puta zatresao mrežu. Mumlek je primio loptu pred šesnaestercom Slavena i ubacio na lijevu stranu gdje je Šafarić proslijedio do Petričevića koji glavom ispred Lisjaka trese mrežu za 1:0.

Zbog pogreške svoga vratara koji je u istrčavanju promašio loptu Ferenčina je bio primoran srušiti Halilovića kojem je bio otvoren put ka praznom golu.

Lisjak je svoj gaf ispravio obranom dosuđenog penala, no Vitković je radi prekršaja Ferenčinu poslao u svlačionicu.

Konačnih 2:0 Varteksu je donio povratnik Karić koji je rutinirano u 86.minuti zatresao mrežu koprivničkog vratara.