Sastav NK Varteks: Mađarić – Conjar, Lučić, Ivančić, Balajić – Prahić, Brezovec – Mujanović (od 89. Lesjak), Mumlek, Papa (od 84. Hrman) – Semler (od 59. Fabio)

Trener: Dražen Besek

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak, Radeljić, Kristić, Čaval – Jurić, Jajalo (od 61. Delić), Sopić, Poljak – Šehić (od 90. Šomoci), Vručina (od 88. Posavec)

Trener: Krunoslav Jurčić

Glavni sudac: Ivo Krečak (Šibenik)

Pomoćni suci: Robertino Dujela (Zadar), Goran Perica (Šibenik) i Igor Pristovnik (Zagreb)

Golovi: 1:0 Mumlek (22-11m), 1:1 Vručina (78)

Žuti kartoni: Vručina (7), Bošnjak (30), Brezovec (31), Čaval (73)

Crveni karton(i):

Gledatelja: 2500

Izvještaj:

Varteks je dočekao Slaven Belupo nakon pozitivne serije kojom se izdigao s dna prvenstvene ljestvice. Iz oba tabora najavljivala se ppbjeda, a boljesu se u početku snašli domaći igrači.
U 21. minuti Mumlek je poslužio Semlera, koji upućuje udarac, a lopta je u ruku napucala Kristića u kaznenom prostoru gostiju. Kapetan domaćih Mumlek, bivši igrač Slavena, bio je siguran s bijele točke i Varteks je poveo sa 1:0.
Gledatelji u prvom poluvremenu nisu imali prilike gledati osobito dobar nogomet, Varteks se zadovoljio minimalnim vodstvom, a Slaven nije bio dovoljno konkretan u nastojanjima da dođe do izjednačujućeg pogotka.
U nastavku je u 52. minuti Vručina tukao pokraj gola, a u 78. minuti Slaven Belupo je izjednačio. Sopić je uposlio Delića, čiji udarac brani vratarMađarić, no natrčava Vručina i iz blizine izjednačava na 1:1. Varteks je zaprijetio u 84. minuti, kad je odličan udarac Ivančića zaustavio Iveša.
U utakmici u kojoj je svakoj momčadi pripalo po jedno poluvrijeme, na kraju je podjela bodova realan ishod.