Sastav NK Slaven Belupo

Solomun, S. Bošnjak, Kacić, Amižić, Mužek, Bisaku, Bajsić, P. Bošnjak, Ferenčina, Dodik, Radiček

Trener: Mladen Frančić

Sastav NK Varteks

Rumbak, Režic, Madunović, Andričević, Kastel(od 56. Težacki), Halimi (od 60’Šafaric), Sabolčki, Hrman, Sklepic, Bjelanović, Karić(od 71’ Drobne)

Trener: Ivan Katalinić

Suci

Glavni sudac: Goran Marić

Pomoćni suci: Ivica Kolak i Matija Strugaćevac

Golovi

86’ Marijo Dodik

Žuti kartoni

Madunović, Hrman, Andričević, Ferenčina, Posavec, Bisaku

Crveni kartoni

 

Gledatelja

4000

Izvještaj sa utakmice

Današnji susret dviju susjednih momčadi daleko je od razigrane i poletne igre koju je gostujuća momčad Slavena prikazala u poslijednjem srazu dviju ekipa, no rezultat, koji je u ovim trenucima nastojanja da se uhvati mjesto u Kupu UEFA jako važan, ponovo je bio na strani farmaceuta koji su doslovno u 5 do 12 uhvatili 3 poena s kojima su preskočili Varteks na tablici.

Od prvih minuta Slaven je zaigrao kao i uvijek staloženo i sigurno u obrani tako da su pokušaji napada Varaždinaca bili osujećeni u samim začecima.

Prvu pravu priliku imao je domaćin u 31. Halimi je prošao sredinom i loptu proslijedio do Bjelanovića. Bjelanović dva puta tuče no Solomun oba puta brani.

Mladi je Zadranin još dva puta nakon ove najizglednije prilike susreta bio neprecizan.

Osjetivši Varteksovu nemoć iskusni strateg Koprivničanaca Mladen Frančić u drugi dio uvodi Borimira Perkovića. Njegovim ulaskom igra farmaceuta poastaje sve opasnija po Rumbakov gol. U 63’ Amižić bježi obrani Varaždinaca, ali uspijeva pogoditi samo vanjski dio mreže.

Točku na i, u današnjem susret, stavlja najbolji strijelac ovogodišnjeg prvenstva Mario Dodik, koji glavom zahvaća Mužekov nabačaj i sprema ga iza Varteksova vratara.

Hrvoje Sklepić u poslijednjoj minuti dobro izvodi slobodni udarac, no Solomun loptu skida ispod prečke.